U kunt uw eco-checks gebruiken bij MediaMonster!

Bij MediaMonster zijn we er trots op bij te dragen aan het verminderen van e-waste door een milieuvriendelijk alternatief te bieden voor de aanschaf van nieuwe computers. We zijn ons er ook van bewust dat veel klanten hun eco-controles willen gebruiken voor milieuvriendelijke aankopen.

Daarom accepteren we eco-cheques als betaalmiddel voor onze gereviseerde professionele laptops en desktops. Onze producten belichamen duurzaamheid en milieuvriendelijkheid terwijl ze superieure kwaliteit bieden. Ze profiteren van een tweede leven door ons reconditioneringsproces, dat actief bijdraagt aan de vermindering van de ecologische voetafdruk en de vermindering van elektronisch afval.

Door te kiezen voor een pc gereviseerd bij Media Monster met uw eco-checks, maakt u een eco-verantwoorde keuze, zowel voor uw portemonnee als voor de planeet. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over het gebruik van uw e-cheques voor uw aankopen bij Media Monster. We zullen u graag helpen het perfecte gereviseerde product te vinden om aan uw IT-behoeften te voldoen met respect voor het milieu.

Wij accepteren Edenred, Sosexo en Monizze e-cheques in onze winkel op het volgende adres: Avenue Houba de Strooper 63, 1020 Laken. Doe mee met ons streven naar een duurzamere toekomst!