Algemene verkoopvoorwaarde

1. Producten: Onze producten zijn gereviseerde computers. Ze kunnen kleine tekenen van slijtage vertonen, maar worden allemaal gecontroleerd en getest voordat ze in de uitverkoop gaan.

2. Prijs: De prijzen van onze producten zijn in euro's en zijn inclusief de toepasselijke BTW. Leveringskosten zijn niet inbegrepen in de verkoopprijs, tenzij anders aangegeven op onze website.

3. Orde: U kunt een bestelling plaatsen op onze website of door contact met ons op te nemen per e-mail of per telefoon. Na ontvangst van uw bestelling sturen wij u een orderbevestiging per e-mail. De verkoop wordt gesloten zodra we de bestelling bevestigen en u de betaling doet.

4. Betaling: Betalingen kunnen online worden gedaan via bankoverschrijving. Wij accepteren de volgende betalingen in de fysieke winkel: contant geld, pinpas en creditcards, ecologische cheques.

5. Levering: We zijn toegewijd om de producten zo snel mogelijk te leveren. De verzendkosten zijn uw verantwoordelijkheid, tenzij anders aangegeven op onze website. De levertijd kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van het product en de bestemming van de levering.

6. Garantie: Al onze producten worden gedekt door een garantie vanaf de datum van aankoop. Deze garantie heeft betrekking op fabricage-en materiaaldefecten. De garantie dekt geen schade veroorzaakt door misbruik of nalatigheid van uw kant.

7. Aansprakelijkheid: Wij zijn niet aansprakelijk voor indirecte schade of verliezen als gevolg van het gebruik van onze producten, inclusief verlies van gegevens.

Door uw aankoop op onze website of in de winkel te doen, accepteert u onze Algemene Verkoopvoorwaarden.