TERUGSTUURBELEID

1. Retourtijd: We accepteren retourzending van gereviseerde producten binnen 14 dagen na de aankoopdatum voor alleen online aankopen. Om in aanmerking te komen voor retour, moet het product in dezelfde staat zijn als toen het werd gekocht, met alle originele accessoires.

2. Exchange: Je hebt 7 dagen om te ruilen na aankoop in de winkel.

3. Retourverzoek: Neem contact met ons op via e-mail of telefoon om een retourzending aan te vragen. We zullen u de nodige instructies geven om de computer terug te sturen. De klant is verantwoordelijk voor de retourkosten.

4. Restituties: als de retourzending is goedgekeurd, zullen we het volledige bedrag van de aankoop, inclusief de initiële verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde computer terugbetalen. Terugbetaling zijn alleen beschikbaar voor online aankopen. We behouden ons echter het recht voor om een deel van de terugbetaling vast te houden als de geretourneerde computer is misbruikt of beschadigd door de klant.

Door uw aankoop online te doen, gaat u akkoord met onze voorwaarden voor retour en terugbetaling.

We hopen dat dit retour/restitutiebeleid aan uw verwachtingen voldoet. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met ons op.