Kantoor / multimedia gebruik, student, gaming, video of fotobewerking

Onze gids :

Computers zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en daarom is het essentieel om ze goed te kiezen!
 
Voordat u de kenmerken kiest die afhankelijk zijn van uw gebruikersprofiel, moet u er eerst voor zorgen dat: de kwaliteit van de reconditionering en de garantie van uw product . Daarom voert MediaMonster een strikt opknapproces uit om u te voorzien van premium gereviseerde computers. met 3 jaar hardwaregarantie!
Laten we nu verder gaan met het kiezen van uw pc door een overzicht te maken van de verschillende componenten waarmee u rekening moet houden.
 
Laten we beginnen met de niet-aanpasbare of moeilijk te wijzigen componenten:
Het is absoluut noodzakelijk om ze op de juiste manier te kiezen, want juist "niet of moeilijk te wijzigen".

1°De grootte van het scherm:
 
Meerderheidsgebruik thuis en ten gunste van visueel comfort = 15,6" of meer
Intermediair tussen mobiliteit en visueel comfort = 13,3-14"
Zeer mobiel gebruik = 12,5"
 
2° De resolutie van het scherm:
 
Hoe hoger de resolutie, hoe fijner het beeld. Voor dagelijks gebruik is een HD-resolutie voldoende; voor foto- of videotoepassingen, minimaal Full HD.
 
3° De kwaliteit van het chassis:
 
Met een solide chassis krijgt u een computer die duurzamer, stiller en niet heet wordt. Als je je computer vaak vervoert, is stevigheid nog belangrijker. Daarom biedt Mediamonster alleen de professionele assortimenten aan met hoogwaardige lijsten.

4° De verwerker:
 
Voor veelzijdig gebruik wordt een Intel Core i3- of i5-processor aanbevolen. Als u echter krachtige programma's gebruikt, heeft een i7-processor de voorkeur.

5° De connectoren:
 
Overweeg hoeveel USB-poorten je nodig hebt, een ingebouwde ID-kaartlezer of een HDMI-uitgang?

6°De grafische kaart:
 
Voor dagelijks gebruik is een geïntegreerde grafische kaart meer dan voldoende. Aan de andere kant, als je van gamen, videobewerking of 3D-modellering houdt, moet je een speciale grafische kaart kiezen.
 
Nu voor de gemakkelijk aanpasbare componenten:
 
7° RAM
 
Voor comfortabel gebruik is 8Gb RAM ideaal. Als je er echter de voorkeur aan geeft tientallen tabbladen parallel te openen of aan gamen of videobewerking doet, dan is het vergroten van het RAM-geheugen noodzakelijk.
 
8 ° SSD-opslagruimte
 
Het belangrijkste is om een SSD-opslagtechnologie te kiezen die u de snelheid van taken op uw computer garandeert. Wat opslag betreft, raden we niet per se aan om alles op uw computerschijf op te slaan, omdat deze verloren kan gaan. De gegevens zijn belangrijker dan uw computer en geven daarom de voorkeur aan externe opslag.
 
 
Tot slot krijgen we vaak de vraag welk merk computer we moeten kiezen? We antwoorden dat je niet voor een merk moet kiezen, maar voor een assortiment.
 
Kies de volgende professionele assortimenten die steviger, efficiënter en duurzamer zijn dan de supermarktassortimenten:
 
HP: Gamma ProBook, EliteBook, ZBook
Dell: Gamma Latitude, Precision
Lenovo: Gamma ThinkPad
Fujitsu Siemens : Gamma LifeBook