U kunt uw ecocheques gebruiken bij MediaMonster !

Bij MediaMonster zijn we er trots op dat we bijdragen aan de vermindering van elektronisch afval door een ecologisch alternatief aan te bieden voor de aankoop van nieuwe computers. We zijn ons er ook van bewust dat veel klanten hun ecocheques willen gebruiken voor milieuvriendelijke aankopen.

Daarom accepteren we ecocheques als betaling voor onze refurbished zakelijke laptops en desktops. Onze producten belichamen duurzaamheid en respect voor het milieu en bieden tegelijkertijd superieure kwaliteit. Ze krijgen een tweede leven door ons refurbishment proces, dat actief bijdraagt aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het terugdringen van e-waste.

Door te kiezen voor een refurbished PC van MediaMonster met je eco-vouchers, maak je een eco-verantwoorde keuze, zowel voor je portemonnee als voor de planeet. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over het gebruik van uw ecocheques voor uw aankopen bij MediaMonster. We helpen je graag om het ideale refurbished product te vinden dat voldoet aan jouw computerbehoeften met respect voor het milieu.

Wij aanvaarden ecocheques van Edenred, Sodexo en Monizze in onze winkel aan de Houba de Strooperlaan 63, 1020 Laken. Sluit je aan bij ons engagement voor een duurzamere toekomst !