Het concept MediaMonster sinds 2014

 

Hier is ons eerste artikel geschreven bij de geboorte van Media Monster in 2014:

Een draagbare Pro pc VS Een draagbare pc voor consumenten

Wat wordt bedoeld met een professionele draagbare pc?

Het is een machine die is gemaakt om veel langer te werken dan een reguliere laptop. Inderdaad, de machines van deze pro's zijn bijvoorbeeld gemaakt om kantoren in te leveren waar ze vaak een hele dag aanblijven.


Daarom gebruiken professionals dit soort machines ook, we vinden organisaties zoals Artsen Zonder Grenzen of veldwerkers die ze gebruiken wanneer ze naar moeilijk terrein gaan Waar bescherming tegen vocht, water en schokken vereist is.


Inderdaad, ze zijn over het algemeen voorzien van gevallen die veel beter bestand zijn tegen slagen, schokken of zelfs toetsenbordsystemen die bestand zijn tegen vloeistoffen, evenals Kwaliteit interne componenten.

Nadelen:
  • Pro-prijs in negen
  • Industrieel ontwerp
Voordelen:
  • Versterkte behuizing en scharnieren
  • Mat scherm
  • Betrouwbaarheid en levensduur
  • Betere ventilatie en warmteafvoer

 

Dus waarom Vinden we deze draagbare pc niet vaak via traditionele multimediawinkels?

Het antwoord is simpel, de hoge prijs in negen maakt ze onbetaalbare machines voor particulieren. Dit is waar Media Monster binnenkomt.
In feite reconditioneren we deze professionele machines van IT-parken om ze aan het grote publiek tegen de meest concurrerende prijzen aan te bieden.
 
 
 
 
 

Pro gereviseerde laptop VS Consument nieuwe draagbare pc

Om te antwoorden op een manier die voor iedereen eenvoudig en begrijpelijk is, zullen we deze vraag beantwoorden door een analoog aan de auto door onszelf de volgende vraag te stellen:


Wat zou je kiezen tussen een nieuwe Renault en een 3 jaar oude Mercedes?

Objectief en op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid, zou de meerderheid van ons kiezen voor de Mercedes.
Dit is hetzelfde met de vergelijking tussen nieuwe consumenten draagbare pc en pro gereviseerde draagbare pc.


Zoals eerder vermeld, kunnen deze professionele draagbare pc hele dagen draaien, vandaar hun veel sterkere ontwerpen. Daarentegen zijn handheld-pc's voor consumenten ontworpen door fabrikanten voor dagelijks gebruik tot een paar uur per dag, met als doel een geplande niet-duurzaamheid van de kant van fabrikanten.

Het kopen van pro-gereviseerde apparatuur draagt ook bij aan het respecteren van het milieu door de aankoop van gereviseerde en duurzame apparatuur.
Aan de andere kant, dankzij onze eigen werkplaats en een voorraad reserveonderdelen, zijn wij de enigen in Europa die onze vaste en draagbare pc's garanderen met een Standaard 3 jaar garantie . We kunnen deze service aanbieden door een grote voorraad reserveonderdelen en meer kennis van onze machines.

 

 

Onze visie:

We bieden maximale flexibiliteit met betrekking tot de configuratie van onze machines om aan uw werkelijke behoeften te voldoen: (toevoeging van toegangsgeheugen, harde schijf met een hogere capaciteit, SSD, verandering van het toetsenbord of besturingssysteem in elke taal, creatie van een herstelschijf en/of par


Als u niet weet welke machine u moet kiezen, neem dan contact met ons op met uw behoeften en het gebruik waarvoor de machine is bedoeld. We zullen daarom proberen u de beste mogelijkheid (en) te bieden zodat deze aan uw behoeften voldoet.


We zullen ook graag al uw vragen beantwoorden, omdat we gepassioneerd zijn over ons bedrijf en proberen de tevredenheid van onze klanten te maximaliseren door kwaliteitsapparatuur en after-sales service te garanderen.